Lifestyle Naturisme gezonder

Leven in harmonie met de natuur is gezonder leven in hogere kwaliteit!

Het is dus ook logisch dat echte Naturisten ook Veganisten zijn. Je eet geen dieren of dierlijke voeding en draagt ook geen dierlijke kleding. Zo toon je respect voor de natuur, de dieren en hun leven. Tegelijkertijd spaar je zo het milieu, want de Stikstofuitstoot, de Methaan- en Ammoniak uitstoot van die fokdieren is hevig schadelijk; ook voor de natuur. 

En je bespaart zo ook op drinkwater en voeding voor die dieren die voor jou niet gefokt worden. Zo voorkom je watersnood en hongersnood. Dieren eten en drinken namelijk extreem veel waar hun vlees slechts 25% van de bevolking kan voeden, terwijl rechtstreeks groente, granen, gewassen telen en eten 100 maal meer mensen kan voeden.

Minder vee heeft ook minder ruimte nodig wat juist weer ruimte geeft voor die gewassen die mensen kunnen eten, maar ook voor uitbreiding van de bossen of andere natuur. Bomen voor zuurstof bijvoorbeeld. Goed voor de volksgezondheid.

Naturisme betekent tegelijkertijd ook respect voor je eigen lichaam en gezondheid. Je geeft je niet over aan verslavingen dus van drank, drugs, pillen en fastfood/fastdrinks blijf je af. Zo blijf je zelf gezond en ook de natuur. Hoe? Door jou ontstaat er geen drugsafval dat gedumpt wordt. Door jou ontstaat geen watertekort door alcohol en frisdrank bedrijven die veel water eisen. (Bvb 100 liter water voor 1 liter alcohol). En zonder medicijnen komen er minder medicijnresten in het oppervlaktewater, zodat het makkelijker schoon gemaakt kan worden en de natuur er niet mee vervuilt raakt.

Zo is Naturisme ook in sociale zin en volksgezondheid zin extreem gezond voor de mensen om je heen en jouw land; en voor jezelf natuurlijk.

Naturisme leidt ook tot minder kleding aankopen en tot minder kleding wassen. Dus tot minder vliegverkeer, want kleding komt vaak uit Aziƫ. Dus tot minder gebruik van katoen ea grondstoffen. Dus tot minder pesticides gebruik, tot minder verfstoffen gebruik. Mega goed voor het milieu en verlaagt de carbon footprint enorm. Als je als Naturist ook minder gebruik maakt van het vliegtuig en de auto en vaker de fiets pakt of wandelt wordt het nog beter en gezonder! En een echte Naturist beseft dat en doet dat.

Daarom is Naturisme zo gezond. Doe je ook mee?