Naakt gezonder lichamelijk

Gewenning is goed voor je weerstand!

Naakt leven betekent gewend raken aan verschillende temperaturen en weersomstandigheden. Tegelijkertijd ontstress je. En in de natuur geniet je en snuif je de gezonde geuren die bomen en struiken afgeven in. Via hormonen en chemische stoffen groei je zo in weerstand tegen virussen en andere ziektes.

Meer zonlicht op je lichaam betekent ook meer vitamine D aanmaak wat goed voor sterke botten is en alweer voor je weerstand en psyche. Het maakt je vrolijker en psychisch gezonder. En het doet je huid goed. Je voorkomt depressie en botontkalking.

Geen kleding betekent ook geen vergiftiging via de verfstoffen en zweet wat je huid spaart en waarmee je ziektes voorkomt; dan aan huidirritatie, kanker en verbranding.

Op die wijze groeien in gezondheid komt dus bij je terug. In de winter heb je meer weerstand tegen virussen en blijf je gevrijwaard van depressie. Als je ouder wordt, behou je gezonde botten en tanden. Je krijgt een enorme kwaliteit van leven, meer rust en gezondheid.

Combineer dit met Vegan worden uit respect voor leven, natuur en milieu en je zal extreem gezond worden en blijven en zelfs langer gaan leven! Bovendien ben je zo een goed voorbeeld voor je omgeving wat ook weer op gezonde wijze bij jezelf terugkomt. Win-win dus.